Sisällöntuotanto on internetmarkkinoinnin aikasyöppö.

01.12.2020 - Tuuli Määttä

Kokenutkin kirjoittaja unohtaa helposti, miten paljon aikaa tekstin tuottamiseen todella menee.

Sisällöntuotannon ulkoistaminen tuo lisää aikaa markkinoinnin suunnitteluun.

Monen asian kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa. Tehtävälista itselle, kännykkäviesti kotiin. Nopea somepäivitys lounaalla. Pari minuuttia sinne tai tänne. Mutta mitä suuremmaksi tekstin lukijamäärä kasvaa, sitä enemmän siltä vaaditaan. Vielä enemmän vaaditaan tekstiltä, jonka on tarkoitus vaikuttaa lukijaansa. Siihen päälle vielä mahdolliset hakukoneoptimoinnit ja vaadittava määrä call-to-actioneja eikä pari minuuttia enää riitä edes otsikon keksimiseen. Kaiken lisäksi hutiloiden kirjoitettu sisältö saattaa olla paitsi tehotonta, myös vahingollista. Ajattelemattomat lausunnot synnyttävät suurimman osan yrityksille haitallisista somemyrskyistä.

Nykyaikainen internetsisältö on kuin keittiön pöytä. Varmasti moni saisi itsekin aikaan jotain kelvollista (suunnilleen tasaisen pinnan, joka pysyisi pystyssä ja jolle voisi laskea tavaroita), mutta kannattaa silti ostaa ammattilaiselta.

HuippuCopy Oy on tekstin tuottamiseen erikoistunut yritys. Ulkoista blogisi pitäminen tai muu aikaa vievä sisällöntuotanto meille. Me istumme alas puolestasi ja saat meiltä valmiit tekstit.

Ota yhteyttä! info@huippucopy.fi / 045 634 9117