Eikö yritykselläsi ole sanottavaa?

06.08.2020 - Tuuli Määttä

Monella pienellä ja keskisuurella yrityksellä on sama ongelma: oman alan osaamista riittää, mutta siitä on vaikea kertoa muille.

Yritys on usein liian lähellä omaa liiketoimintaansa.

Suomessa ja maailmalla on pilvin pimein eri alojen erikoisosaajia. On LVI-ammattilaisia, maansiirtokoneiden vuokraajia, pitopalveluyrittäjiä ja internetkehittäjiä. On lahjakkaita käsityöläisiä, jotka myyvät tuotteitaan. Oman alan töissä ja osaamisessa on jo niin paljon työsarkaa, ettei aika tai energia riitä myynnin ja markkinoinnin salojen opetteluun. Jopa niin pieneltä tuntuva asia kuin internetsivuston tekstien tuottaminen voi käydä ylivoimaiseksi. Se on sääli, koska internetsivut ovat yleensä erinomainen käyntikortti, joiden kautta yritykseen virtaa asiakkaita. Eivätkä pelkät internetsivut aina riitä. Tarvitaan sosiaalista mediaa, sähköpostimarkkinointia, ehkä myös maksullisia mainoksia printissä tai internetissä. Entä kannattaako maksaa bloggerille, joka mainostaa tuotetta omissa kanavissaan?

On liikaa pyydetty, että esimerkiksi sähköalan erikoisosaaja kykenisi vielä hallitsemaan myyntitunnelit, asiakaskohdennukset ja hakukoneoptimoinnitkin. Internet ja viestintä ovat olleet murroksessa jo pitkään eikä muutoksen loppua näy. Pientenkin toimijoiden ja yrittäjien kannattaakin ostaa myynti- ja markkinointiosaaminen ulkopuolelta, jotta aikaa säästyy oman ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen. Markkinoinnin ammattilaisten tehtävänä on pysyä ajan tasalla viestinnän muuttuvissa vesissä, jotta heidän asiakkaansa pääsevät bittiviidakossa vähemmällä.

HuippuCopy Oy osaa kertoa, mitä sinun yrityksesi osaa tehdä. Me tuotamme tekstit sivustollesi, sosiaaliseen mediaasi, kampanjoihisi tai mainoksiisi, jotta uudet ja vanhat asiakkaat löytävät sinut ja sinä voit keskittyä omaan osaamiseesi.

Ota yhteyttä! info@huippucopy.fi / 045 634 9117.